Nettó 35 000 Ft.- feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes

Az időd vészesen fogy! TELTHÁZ

és kezdődik a POLYTOP OPEN DAY 2.0

Kérdésed van?

+36 20 234 8404

Üdvözöllek a Primatec hivatalos BLOG oldalán.

Van – e különbség a waxok között tartósság szempontjából?

primatec system Kft
2018.11.23 12:41

Van – e különbség a ma kapható autówaxok között tartósság szempontjából? Két wax „méri össze a tudását” ugyan olyan körülmények között ugyan arra az autóra felhordva. Egy hagyományos wax és a Japán SOFT99 FUSSO COAT 12 MONTHS WAX! A túlkínálatok korát éljük, egyre többen kínálják autóápolási termékeiket az interneten. Egyre nehezebb döntenünk, két vagy több termék közül. [...]

Egyes wax termékek ára csábító, de a tartóssága már közel sem tekinthető annak. A sokszor felmerült kérdés mindig ugyan az, kell – e egyáltalán az autódat rendszeresen ápolni, és mennyi ideig marad fent az autódra felvitt wax réteg.

A kérdésedre a válasz a lenti videóból derül ki, főszereplője egy sötét színű személyautó, melynek egyik elemének a felére hagyományos wax, a másik felére SOFT99 FUSSO COAT 12 MONTHS WAX került.

A felhordás után hagyományos kézi mosással teszteltük a termékek tartósságát. A hagyományos wax esetében annak hatása, már 6 mosás után gyengül, 12 mosás után a wax réteg eltűnik, míg a SOFT99 FUSSO COAT 12 MONTHS WAX hatása nem változik.

 

Bányai Zoltán

primatec I autóápolás | 2018-11-22

Címkék: Autóápolás, Autómosó,  Autókozmetika,  car wash, autóápolási termékek,