INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 Ft.- feletti vásárlás esetén (FOXPOST csomagautomatába)

Üdvözöllek a Primatec hivatalos BLOG oldalán.

Nálunk járt Szegezdi Szabi YOUTUBE - er és ha már itt volt, forgatott egy videót. :) 

Hogy várjuk el a vevőtől, ha számos  forgalmazó sincs vele tisztában mi a különbség? Tegyük végre rendbe. :) 

Vess egy pillantást a kulisszák mögé, és gyere nézd meg mit csináltunk szeptember hónapban, az ország legdinamikusabban fejlődő márkájának az oktatóközpontjában.

  "Ha autókozmetikusként a tudásodat nem fejleszted az átlagembernél sokkal magasabb szintre, akkor vállalkozóként bukásra vagy ítélve" 

  Idén 2022. 06. 11 – én rendeztük meg a szokásos nyílt napunkat, mely az ország legnagyobb szakmai rendezvénye lett  idén is, felül múlva a tavalyi évet, idén több mint 120 – an látogattak el hozzánk.  

   

  A POLYTOP-nál a professzionális felhasználók minden járműtisztításhoz és ápoláshoz szükséges terméket megtalálnak. 

  Iden nyáron megtartottuk az ország első és eddig a legnagyobb szakmai nyílt napját +70 részvevővel.

  Sok téves info került napvilágra hogy a vastagabb vagy a vékonyabb PAD  - ot kell - e használnunk polírozás alkalmával. Össze szedtem pár infót hogy tisztán láss és megérts dolgokat. 

   Az új SAFE TOUCH - al történő előmosás egy fontos lépés a tökéletes eredmény eléréséhez.

   Ahhoz, hogy átfogó képet kaphassunk a bőrtisztítás és bőrápolás témában, meg kell vizsgálnunk a tisztítani és ápolni kívánt bőr típusát.

   Ma az önkiszolgáló vagy gépi autómosómban csak a „gyári” vegyszert lehet használnom, amit az cég forgalmaz, akitől a berendezésemet vásároltam.

   Az FRESCURA vállalat meghívására 2019 - es évben részt vettünk az Olaszországban megrendezésre kerülő AUTOPROMOTEC Autóipari kiállításon. 

   A foszfátmentes tisztítószerek a túlélést jelenthetik a vizek élővilágának.

    Az elmúlt években gombamód nőttek ki a földől az autómosók, autókozmetikák és önkiszolgáló autómosók, szinte minden városban, található minimum 1, de tapasztalataink alapján több, akár 4 – 5 ilyen vállalkozás is.