INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 Ft.- feletti vásárlás esetén (FOXPOST csomagautomatába)

Üdvözöllek a Primatec hivatalos BLOG oldalán.

High - end képzések, elsöprő sikerrel

primatec system Kft
2022.10.03 20:27
High - end képzések, elsöprő sikerrel

Vess egy pillantást a kulisszák mögé, és gyere nézd meg mit csináltunk szeptember hónapban, az ország legdinamikusabban fejlődő márkájának az oktatóközpontjában.

  Kétség nem fér hozzá, hogy a szeptember hónapban az oktatásaink iránti keresletet felülmúlta minden eddigi várakozásainkat.

  Egyszerűen - és ez nem túlzás hanem tény - több mint 25 - en lépték át a stúdiónk kapuját a múlt hónapban és tiszteltek meg minket azzal, hogy tőlünk akarnak tanulni. Hittek nekünk, bíztak bennünk és mi nem okozunk csalódást. 

  Egyszer és mindenkorra bebizonyítottuk - ismét - hogy  a PRIMATEC és az AUTO-POLIROZAS.COM által szervezett oktatások a szó szoros értelmében átvették - ebben a szegmensben is - a market leader szerepet. 

  Ez volt a valaha látott legmozgalmasabb hónapunk, a PRIMATEC márka erős és erősebb lesz, mint valaha volt. 

  De lássuk mi történt ez az egy hónap alatt

  • "Kiképzetünk" egy hónap alatt 25 kiváló szakembert
  • Felkészítettünk és többek között korrekciós polírozást kapott 

  Egy KIA OPTIMA 

  Egy FORD MUSTANG 

  Egy VW GOLF 7 

  Egy SKODA OCTAVIA

  • Jöttek hozzánk Romániából és Ausztriából 
  • Jöttek hozzánk Nyíregyházáról, Debrecenből és Kőszegről
  • Jöttek hozzánk az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb autószalonjából az IVANICS csoport VOLVO fényező részlegről 
  • És jöttek hozzánk lelkes amatőrök, szárnyaikat bontogató kezdő autókozmetikusok és - nem utolsó sorban - több éve a szakmában lévő professzionális szakemberek is.  

  Szeretjük amit csinálunk és ezt ők értékelik. Szenvedéllyel és hittel adjuk át a tudásukat kitérve az elméleti és gyakorlati képzés mellett az üzleti témákra is, mint például a szolgáltatások szintje. Segítséget nyújtottunk hogyan népszerűsítsék a szolgáltatásaikat és hogyan lépjenek kezdőként a piacra. 

  Köszönjük minden részvevőnek a bizalmat és köszönjük, hogy minket választott. Gyere részesedj te is a mi sikerünkből.

  "Mert ha autókozmetikusként a tudásodat nem feljeszted az átlagosnál sokkal magasabb szintre, akkor vállalkozóként bukásra vagy ítélve"

  Bányai Zoltán / CEO - primatec

  Banga István / auto-polirozas.com - official trainer

  Címkék: Autóápolási termékek, autókozmetika, autókozmetikai termékek, autómosó, autómosás, detailing, Autóápolás, autómosó termékek, bőrápolás, polírozás, polytop, frescura, primatec, carwash


  Nézzük a képgalériát:

   


  A nagy érdeklődére való tekinettel itt tudsz regisztrálni a havonta megrendezésre kerülő oktatásaink közül bármelyikre. Ha nem vagy biztos benne, hogy mikor tudnál eljönni, de a jövőben érdekel valamelyik tanfolyamunk, csak gyorsan regisztrálj be, hogy elsők között értesülhess a szabad időpontokról.

  Mivel az oktatások kis csoportokban történik - a résztvevők száma maximum 5 -6 főben van meghatározva - ezért ha nem szeretnél lemaradni, az előzetes regisztrációval biztosíthatod magadnak a helyedet.