INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 Ft.- feletti vásárlás esetén (FOXPOST csomagautomatába)

Kik vagyunk?

Honnan jöttünk és hova tartunk.

Bányai Zoltán alapító / tulajdonos 1999 - ben egy autóápolási terméket forgalmazó cégnél ismerkedett meg az autóápolás világával mint értékesítő üzletkötő. Hat év elteltével, - akkor már mint a cég értékesítési vezetője és vezető trénere -  megvált akkori munkaadójától, és 2005 - ben megalapította első vállalkozását és a PRIMATEC márkát.

Az egész cég egy kis garázsban kezdte meg műkösését. Kezdetben 6 alapvető termék értékesítésével foglalkoztak, melyek PRIMATEC márkanévvel kerültek forgalmomba. A termékcsaládot folyamatosan fejlesztik, és a 6 termék hamarosan 12 - 15 termékre nővekszik.  

2014 óta olyan piacvezető nyugat európai gyártókat és márkátak képviselnek Magyarországon, akik kompromisszumok nélkül megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Prémium autótisztító és ápolószereket Németországból és Olaszországból szerzik be.

2014 óta A primatec system Kft. hivatalosan a FRESCURA & C. S. a. s kizárólagos Magyarországi disztribútora. A cég elkötelezte magát a maximális vevőkiszolgálásnak és az értéknövelő szolgáltatásoknak, biztosítva ezeket az ügyfelek tevékenységének minden területén a megfelelő időben, versenyképes áron.

2018 - ban egy új, több száz négyzetméteres létesítménybe költöztünk, hogy lépést tudjunk tartani az egyre növekvő piaci igényekkel. Termékválasztékunk már több mint 300 termékből áll, melyeknek 85 - 90 százaléka raktárkészletünkből azonnal elérhető. 

2021 év első felében a lelkes amatőröknek és professzionális felhasználók igényeinek kielégítésére elkészült a PRIMATEC CarCare Academy, ami számos szolgáltatásnak és tanfolyamnak ad otthont a rajongók és a szakemberek igényeinek megfelelve.

2021 - nyár végén megrendezésre került az ország eddigi első és legnagyobb szakmai nyílt napja több mint hetven lelkes amatőr és professzionális autókozmetikus részvételével.