INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 Ft.- feletti vásárlás esetén (FOXPOST csomagautomatába)

Üdvözöllek a Primatec hivatalos BLOG oldalán.

Szegezdi Szabi is minket választott

Bányai Zoltán
2022.10.25 10:33
Szegezdi Szabi is minket választott

Nálunk járt Szegezdi Szabi YOUTUBE - er és ha már itt volt, forgatott egy videót. :) 

A történetünk azzal kezdődött, hogy Szabolcs párja beregisztrálta Szabit egy oktatásunkra. Írt egy kommentet az egyik oktatással kapcsolatos posztunk alá, és megkérdezte, van - e szabad helyünk a következő tréningünkre, mert Szabi szívesen meglátogatna minket.  Mivel mi úgyis szerettünk volna egy kis betekintést engedni egy napunkba, és abba hogyan is néz ki nálunk egy oktatás ez pont kapóra jött nekünk. Megbeszéltük a részleteket és Szabi egy egész órás videót vágott össze nekünk és persze magának. 

Szabit előtte ismerem meg sosem találkoztam vele. Hihetetlenül szerény alázatos imádja amit csinálj és jól is csinálja. Egy szuper srác és számomra nagyon pozitív az, ha valaki nyitott a tanulásra - annak ellenére hogy évek óta a szakmában van - akar is tanulni és ehhez minket választott.
Hatalmas pacsi neki és üdv a POLYTOP családban...

Ha esetleg valaki szeretne csatlakozni az ország legnagyobb tematikus autóápolási csoportjához, azt most itt megteheti, Várjuk szeretettel a professzionális felhasználókat és a lelkes amatőröket, vagy azokat akik ebben a világban képzelik el a jövőjüket és hosszú távon ebből szeretnének megélni . Gyertek csatlakozzatok >> https://www.facebook.com/groups/autokozmetika

Nézzézek meg a videót, nem lett rövid, de megéri :)