INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 Ft.- feletti vásárlás esetén (FOXPOST csomagautomatába)

Üdvözöllek a Primatec hivatalos BLOG oldalán.

Gyengéd aktívhab, a kemény szennyeződések ellen

Bányai Zoltán
2019.03.26 08:23
Gyengéd aktívhab, a kemény szennyeződések ellen

Az új SAFE TOUCH - al történő előmosás egy fontos lépés a tökéletes eredmény eléréséhez.

 Az autó előmosásával járó előnyök már régóta vitathatatlanok. Ez az egyszerű lépés elengedhetetlen a jól karbantartott fényezés megőrzéséhez. Az előmosók segítenek a kézi mosás előtt eltávolítani a gépkocsi felületéről a laza statikus szennyeződéseket. E kritikus lépés nélkül a szennyeződések a mosás során használt szivacsba vagy a mikroszálas kesztyűbe kerülnek, ami - még két vödör használata esetén is - növeli a karcolások kockázatát. Mi több, az autó előmosása megkönnyíti az ezt követő kézi mosást

A SAFE TOUCH - nak még egy jelentős előnye van: ellentétben az erős lúgos előmosókkal, a SAFE TOUCH nem bántja az autót védő viaszréteget. Míg a hagyományos előmosó termékekben használt lúgos alapanyagok hatékonyan megszabadulnak a szennyeződésektől, sajnos ezzel együtt eltávolítja a viaszréteget is.

Mivel a SAFE TOUCH ALMAKIL100 NANO molekulákat tartalmaz, így tökéletes megoldást nyújt erre a problémára. Lehetővé válik a szennyeződések óvatos, ámde hatékony eltávolítása, miközben az autót védő viaszréteget sértetlenül hagyja.

A SAFE TOUCH másik nagyszerű tulajdonsága, hogy ugyanúgy működik, mint bármelyik másik előmosó. Egyszerűen keverjük össze a tisztítószert vízzel bizonyos arányban, habosító vagy kézi permetező segítségével és permetezzük a felületre.

 

 

Habosítóval vagy habpisztollyal történő felhordáskor a SAFE TOUCH egy vastag, egyenletes habréteggel fedi le autóját. A hab konzisztenciája lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig tapadjon az autóhoz anélkül, hogy idő előtt lefolyna.

primatec I autóápolás | 2019- 03- 26 

Címkék: Autóápolási termékek, autókozmetika, autókozmetikai termékek, autómosó, autómosás, detailing, Autóápolás, autómosó termékek, bőrápolás, polírozás, polytop, frescura, primatec, carwash,

Szerző: Bányai Zoltán