Új jelszó kérése
Kategóriák
Blog

Legújabb blogbejegyzések

 

Az autómosód megkapná a 3 Michelin csillagot!

primatec I autóápolás | 2017. 01. 17:08 |

 

Búcsút inthetünk a tiszta víznek??

primatec I autóápolás ' 2014-02-11 17:08:38 

Autóápolás télen! Hogyan mosd - vagy hol mosasd az autódat télen?

Összes bejegyzés megtekintése >>

Friss hírek:

RAPIDET

Új tisztítószer extrém szennyeződésekre 

Rendkívül hatékony alkalikus szuperkoncentrált kétkomponensű tisztítószer, ajánlott minden olyan esetben, ahol a maximális tisztító hatásra van szükség.

 

PTC 4420 

Új generációs mikroszemcsés porsampon. 

Erőteljes porsampon önkiszolgáló autómosókhoz, friss illattal. Legjobb mosóhatást érheti el anélkül, hogy habkefét használna.


Szerviz 

Új szolgáltatás 

A primatec szakemberei a lehető leggyorsabban reagálnak ügyfeleink hívásaira bárhol az országban. 

Látogató számláló
0
0
2
0
2
8
7

Vásárlási feltételek

ÁSZF

1. Értékesítés

1.1. Eltérő írásos megállapodás hiányában az értékesítés az alábbiakban meghatározottak szerint történik. Eltérő feltételek csak írásos formában rögzíthetőek. A megrendeléseket a PRIMATEC SYSTEM Kft. Kereskedelmi Iroda részére kérjük küldeni, telefonon a + 36 20 234 8404, e-mailben: ugyfelszolgalat@primatec.hu elérhetőségek bármelyikén, illetve a www.primatec.hu oldalon található web áruházunkon keresztül. 

 

2. Árak

2.1. Áraink a szállítás napján érvényesek, az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Áraink Bruttó árak és tartalmazzák a teljesítés helyére történő szállítást, minimum nettó 25 000 Ft értékű megrendelések esetén. Eltérő írásos megállapodás hiányában - nettó 10 000 Ft alatti megrendelés esetén a rendelések házhoz szállításáért 1 500 Ft, nettó 10 000 és 25 000 Ft közötti megrendelések esetén 2 625 Ft fuvarköltséget számolunk fel a termékek súlyára való tekintettel. Nettó 25 000 Ft és azt meghaladó megrendeléseket térítés nélkül a megrendelő által megadott szállítási címre teljesítjük. 

 

3. Szállítási feltételek:

3.1. A szállítási határidő - eltérő írásos megállapodás hiányában - 3- 5 munkanap (a termék mennyiségétől és fajtájától függően). Az elszállítás pontos idejét a megrendelés visszaigazolása tartalmazza.

3.2. A kockázat a vevő által a rendelésben megjelölt helyen száll át a vevőre.

3.3. PRIMATEC Kft fenntartja magának a jogot a rendelés visszaigazolás módosítására, a szállítási határidő előtti 24 óráig.

3.4. Megrendeléseket csak a készlet erejéig fogadjuk el. 

 

4. Csomagolás és címkézés

4.1. Termékeinket megfelelő csomagolással látjuk el, ami biztosítja a szállítás alatti sérülések elleni védelmet.

4.2. A termékeket a magyar szabványok és előírások szerinti címkével látjuk el. A termékek biztonsági adatlapjai kereskedelmi irodánkban, illetve a www.primatec.hu oldalon elérhetőek.Az adatlapok letöltéséhez regisztráció szükséges, mely után a függőleges menüpontokban láthatóvá válik a "Biztonsági adatlapok" fül. 

4.3. Termékeinket csak eredeti változatlan csomagolásban szabad tárolni és felhasználni. 

 

5. Reklamáció

5.1. Az áru mennyiségét az átvevőnek és a szállítmányozónak is ellenőriznie kell. Minden hiányt, fölösleget és kárt a szállítólevélre az átvételkor fel kell jegyezni és alá kell írni mindkét fél által. Minőségi reklamációt abban az esetben áll módunkban elfogadni, ha arról jegyzőkönyv készül a szállítás után maximum 3 napon belül. Mindennemű visszatérítés jóváírással történik. 

 

6. Fizetési feltételek

6.1. A Megrendelés kiegyenlítése – egyéb eltérő írásos megállapodás hiányában - az áru átvételekor készpénzben történik.

6.2. Egyéb ettől eltérő fizetési kondíciókat a felek külön megállapodásban rögzítik.

6.3. Az áru PRIMATEC Kft. tulajdonában marad a vételár teljes kiegyenlítéséig.  

 

7. Göngyöleg visszaszállítás

7.1. Az üres göngyölegek visszaszállítását a megrendelő kérésére a legközelebbi esedékes rendelés és áruszállítás alkalmával tudjuk biztosítani. 

JOGI NYILATKOZAT

A www.primatec.hu honlapon található és megjelenő cikkek, fotók, más írott anyagok tájékoztatás céljából lettek közzétéve. Tájékoztatunk, hogy oldalaink böngészésével elfogadod az alábbi feltételt: a primatec honlapja és annak tartalmi elemei és annak részletei szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására csak a cégünk jogosult. A honlapon található információk (a cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikák, szövegelemek, képek) a cégünk szellemi tulajdona, és így a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. trv szerinti jogvédelemben részesülnek. A honlap tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag a cégünk írásos beleegyezésével engedélyezett.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Cégünk tiszteletben tartja, hogy minden egyén számára biztosítva legyen, az alapvető szabadsághoz való jog, különösen a magánélethez való jog, a személyes adatainak feldolgozása során. (adatvédelem)

A szabályzat kialakítása alkalmával különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, valamint a 1995. évi CXIX. törvény a Direktmarketingről rendelkezéseit.Szeretnénk tájékoztatni minden kedves ügyfelünket, hogy regisztráció során megadott személyes adatait cégünk az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően kizárólag az áruszállítási tevékenységhez, ajánlatok, akciók elküldéséhez tárolja, kezeli és használja fel. Az adatgyűjtés célja, szolgáltatatásaink optimalizálása, a felhasználók azonosítása.Az adatszolgáltatás minden kedves ügyfelünk részére önkéntes. Amennyiben cégünk az adatait más célja kívánja felhasználni, erről a felhasználót értesítjük lehetőséget kínálva ezzel a felhasználó számára, hogy ezt megtiltsa.Cégünk az regisztráció során birtokunkba jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat.A regisztrációkor megadott e-mail címeket kizárólag a cégünkkel kapcsolatos tájékozató-anyagok eljuttatására használjuk, melyet a vásárlók regisztrációjukkal elfogadtak.A regisztráció során megadott személyes adatait kizárólag cégünk munkatársai ismerik és kezelik, az adatok tárolásának időtartama felhasználóval fennálló partneri kapcsolat idejére terjed ki. Ez időszak végeztével megadott adatok törlésre kerülnek.A felhasználókat kizárólagos felelősség terheli a felhasználónevük és jelszavuk használatáért, ideértve az azonosító és a jelszó használatával összefüggő valamennyi tevékenységért ezért azt kérjük harmadik fél előtt titokban tartani.Minden regisztrált felhasználónak jogában áll, hogy megtagadja vagy megtiltsa adatainak vevőlistán való szerepeltetését, annak felhasználását. Ha ilyen szándéka van, kérje adatainak törlését. Az adatkezelő köteles írásban tájékoztatni az érintettet kérésének teljesítéséről

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az alábbiakban összefoglalva megtalálhatod a válaszokat a leggyakrabban feltett kérdéseidre. Amennyiben kérdésére nem kapsz választ ezen az oldalon, munkatársaink készséggel válaszolnak Neked az ugyfelszolgalat@primatec.hu e-mail címre küldött kérdéseidre.

Az alábbi kérdések válaszai mellett hasznos információkhoz juthatsz a vásárlás menete és a szállítási információk oldalainkon.
 
 
1. Minimális rendelési mennyiséghez kötött a vásárlás?
2. Mi a vásárlás menete?
3. Hogyan fizethetek?
4. Fizethetek utólag?
5. Miért látok több árat egy termékhez?
6. Kit terhel a szállítási költség?
7. Mekkora a szállítási költség?
8. Mennyi a szállítási határidő?
9. Mit tegyek, ha számomra nem megfelelő terméket rendeltem?
10. Mit tegyek, ha mennyiségi, minőségi eltérést észleltem a termékek átvétele után?
 
 
1. Minimális rendelési mennyiséghez kötött a vásárlás?
Igen, a minimális rendelés összege 10 000 Ft + Áfa. . Az rendelése mennyiségileg 10 000 Ft felett nincs korlátozva, azonban a rendelt mennyiség hatással van az árakra – a nagyobb mennyiségeket kedvezőbb egységáron tudjuk adni Neked. Webáruházunk alapvetően kiskereskedelmi mennyiségek forgalmazására jött létre. Amennyiben végfelhasználó vagy és nagyobb mennyiségre van szükséged, munkatársunk közvetlenül veszi fel Veled a kapcsolatot és egyedi árakat alakít ki számodra.
 
2. Mi a vásárlás menete?
A vásárlás menetét részletesen leírtuk, hogy minden lépés egyértelmű legyen.
 
3. Hogyan fizethetek?
A fizetési feltételeket megtalálod az ASZF gombra kattintva, az Általános szállítási értékesítési és fizetési feltételek alatt. A fizetéssel kapcsolatos további részletes információkat ott találod meg!
 
4. Fizethetek utólag?
Igen. Amennyiben ilyen igényed van, kérjük, jelezd felénk. Általános fizetési határidőnk 8 nap. A fizetési feltételeket megtalálod az ASZF gombra kattintva, az Általános szállítási értékesítési és fizetési feltételek alatt.
 
5. Miért látok több árat egy termékhez?
A termékek ára a kiszerelés függvényében változik. Az általad kiválasztott mennyiséghez automatikusan hozzárendeli az árat a webáruház.
 
6. Kit terhel a szállítási költség?
A webáruházban szereplő árak ex works paritáson értendők. A szállítási, valamint a szállításhoz kapcsolódó egyéb költségek alapvetően a vevőt terhelik.
 
7. Mekkora a szállítási költség?
A szállítási költség a rendelt áruk tömegétől, a szállítási címtől, valamint a szállítási módtól függenek. A várható szállítási költségekről vásárlása során folyamatosan tájékoztatja a webáruház.
 
8. Mennyi a szállítási határidő?
Amennyiben van elérhető raktárkészlet, a megrendelt termékeket azonnal szállítjuk. A szállítási hossza raktári termékek esetében Magyarországra 1 - 4 munkanap.
 
9. Mit tegyek, ha számomra nem megfelelő terméket rendeltem?
Amennyiben nem megfelelő terméket rendelted, kérjük, haladéktalanul jelezd felénk. A terméket megpróbáljuk olyan termékre cserélni, amelyet használni tudsz.
Továbbá megillet a vásárlástól való elállás joga a termék kézhezvételét követő 8 napon belül. Az elállási jog gyakorlásához szükséges, hogy szándékodat e-mail-ben jelezd számunkra, továbbá, hogy a termékeket eredeti, sértetlen csomagolásban juttasd vissza hozzánk. A termékek visszajuttatásának költsége a ebben az esetben téged terhel.
 
10. Mit tegyek, ha mennyiségi, minőségi eltérést észleltem a termékek átvétele után?
Kérjük, hogy átvételt követően azonnal ellenőrizd a csomag tartalmát. Amennyiben a leszállított áru mennyiségében eltér attól, amit a szállítólevél tartalmaz, jelezd azonnal a szállítást végző személynél, továbbá Nekünk is. Ha a kiszállított termék eltér attól, amit rendeltél, kérjük, azonnal jelezd felénk, hogy a szükséges lépéseket megtehessük. 
Webáruház készítés