INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 Ft.- feletti vásárlás esetén (FOXPOST csomagautomatába)

Alkalmazási területek

Autómosók:

A Te tevékenységed napról napra összetettebbé válik, és egyre inkább ki vagy téve a versenynek. A jövőbeli teljesítményedre óriási hatással van az, hogyan birkózol meg a kulcsfontosságú problémákkal, a költségek ellenőrzésétől kezdve a szolgáltatás minőségéig. A primatec pontosan tudatában van annak, milyen kihívásokkal kerülsz szembe nap, mint nap. Ezért üzleti megközelítési módunkat úgy igazítottuk, hogy pontosabb összhangba kerüljön a Te szükségleteiddel. A mi célunk az, hogy pontosan a megfelelő összetételű termékeket, rendszereket és szolgáltatásokat kínáljuk Neked, hogy kielégítsük az Te kiváló teljesítményre vonatkozó igényeit egy igen kockázatos környezetben. A Te tevékenységed gondos elemzése után olyan stratégiai tisztítási megoldást alakítunk ki, amely figyelembe veszi üzleti tevékenységed méretét és körét, költségvetési korlátaidat, személyzetet szakképzettségét és szervezeti felépítésedet.

 


 

Autókereskedések – autószalonok:

Ahol autót értékesítenek a primatec ott van a színfalak mögött, hogy garantálja, minden száz százalékig higiénikusan tiszta legyen. Alkalmazási módjaink elősegítik azt, hogy magas színvonalú tisztaságot biztosítsunk alacsony összköltség mellett.  A primatec rendelkezik mindazzal, amire Neked szükséged van ahhoz, hogy leendő vevőidet csillogó járművek fogadják, elragadtatják őket a friss illatok, valamint a kifogástalan utastér.

 


 

Szállítmányozó cégek:

Professzionális tehergépjármű tisztítási rendszerek

A primatec elkötelezte magát amellett, hogy átfogó tisztítási szolgáltatást nyújtson a szállítmányozó cégek részére. Az ECODET1 és a BLU WASH termékünkkel forradalmasítottuk a tehergépjármű ponyvatisztítási rendszert, időt, pénzt és - ami a legfontosabb - gondokat takarítva meg Neked. Lépj kapcsolatba a velünk, és részesedj ennek eredményeiből! 


Otthoni - lakossági használatra kifejlesztett termékek:

Kis kiszerelésű 500 - 1000 ml - es lakossági felhasználásra kifejlesztett  termékeinkkel lehetőséged van minden részletre kiterjedően professzionális szinten tisztítani és ápolni a járművedet, mintha autókozmetikában jártál volna. 

A legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő ellenőrzött DIY (Csináld magad) készletek azoknak, akik valóban törődnek az autóikkal, akiknek fontos a megjelenés és az, hogy járműveik állapotát hosszú távon eredeti állapotukban képesek legyenek megőrizni.