INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 Ft.- feletti vásárlás esetén (FOXPOST csomagautomatába)

KOVAX TOLECUT Öntapadós 8 darabos csiszolóív 29 x 35 mm / db K1500
KOVAX TOLECUT Öntapadós 8 darabos csiszolóív 29 x 35 mm / db K1500
700 Ft (551 Ft+Áfa)

KOVAX TOLECUT Öntapadós 8 darabos csiszolóív 29 x 35 mm / db K1500

Az első megrendelésedből 1000 forintot levonunk és minden további vásárlásodból 5%-ot jóváírunk, ha most csatlakozol hozzánk. Ha minket választasz az első vásárláshoz járó ajándék és a hűségprogramon felül minden hónapban megtartott nyereményjátékkal köszönjük meg, amin te is egyszerűen részt vehetsz.  Te rendelsz és mi kisorolunk minden hónapban egy szerencsést aki visszanyeri a vásárlása teljes összegét.

 

    • A rendelésed 1 -3 nap múlva átveheted az általad megadott címen, vagy csomagautómatában,  fizethetsz készpénzben vagy bankkártyával vagy előre utalással. 
    • Minden hónapban visszanyeri valaki a megrendelése árát. Ha most küldöd el a rendelésed, akkor a következő hónap elején lehet, hogy a te nevedet sorsoljuk ki.
    • Ha most nincs időd befejezni a rendelést, add a termékeket a kedvenceidhez és rendeld meg később az oldalon lévő kis szív ikonra kattintva. 


Rendelésedet leadhatod telefonon is.

Hívd a 06 20 234 8404 telefonszámot ha segítségre van szükséged.

(Hétköznap 09.00 - 17.00 - ig) 

Garantált kedvezmény
5 % garantált kedvezmény amit 10 000 Ft felett azonnal jóváírjuk!
Márka
KOVAX
Kategória
Lakkcsiszolás
Méret
29 x 35 mm csiszolóív
Csiszolószemcse
K1500+
700 Ft (551 Ft+Áfa)
A megrendelés után ezt az összeget írjuk jóvá a számládon:: 28 Ft
Ezekre is szükséged lesz
Részletek

Bemutatjuk a legfejlettebb és legokosabb rendszert a porszemek és a lakkhibák javításához. A Tolecut rendszer a legkorszerűbb Dry Lube technológiát alkalmazza, hogy megakadályozza a terhelést és a mély karcolásokat. A száraz alkalmazás lehetővé teszi a kényes munkák folyamatának folyamatos nyomon követését.

A tolecut a Tolecard vagy a Toleblock segítségével hatékonyan és eredményesen javíthatja ki a festékmegfolyásokat, és a festékhibákat, fényezési hibákat. Gyors és rendkívül egyenletes felületkezelés, amely a következő lépsben könnyen eltávolítható KOVAX Buflex rendszerével. 

A Kovax Tolecut Abrasive Paper 1500, 29x35mm, Set 8 db egy innovatív csiszolópapír, amely a Kovax Toleblock - kézi csiszolólappal használható. A Kovax Tolecut csiszolópapír 8 kis papírt tartalmaz, amelyeket a Kovax Toleblock párnára kell felragasztani.

Csiszolóképesség: K1500
Kis papírméretek: 29 x 35 mm

Kovax Tolecut csiszolórendszer

Alkalmazás: egyedülálló száraz csiszolórendszer a festék hibáinak eltávolítására.

Jellemzők:

A csiszolóanyagok piacán nincs a Tolecut rendszerhez hasonló rendszer. Egyedülálló abban, hogy lehetővé teszi a tökéletlenségek eltávolítását száraz csiszolással, egészen P3000 koptatóképességig. Ennek a rendszernek számos előnye van. A száraz csiszolórendszer sokkal tisztább, mint a nedves csiszolórendszer, és jobban láthatja, mit csiszol. Ennek köszönhetően a csiszolási folyamat sokkal gyorsabban befejezhető. A Tolecut rendszer ötvözi az agressziót és az egységességet. Ezért a karcolás teljes korrekciós ideje rövidebb lesz. A Tolecut kiválóan alkalmas kerámialakkhoz is.

A Kovax Tolecut 1/8 rendszer a kis és közepes hibák kijavítására és sík felületre használható.

Tartalom: 1 lap (8 db)

Adatok
Cikkszám
KX1911523
Vélemények erről a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!