INGYENES SZÁLLÍTÁS NETTÓ 35 000 Ft.- feletti vásárlás esetén

Üdvözöljük a Primatec hírek világában! Ezen a platformon különleges betekintést engedünk a Primatec System Kft. mindennapjaiba.

SOFT99 a globális márka

primatec system Kft
2018.10.24 13:56

2017. 04 hóban kereste meg vállalatunkat a Japán SOFT99 termékeket gyártó és forgalmazó vállalat Európai disztribútora.

Európai elosztó központ Lengyelországban található, az Európai piac kiszolgálása innen történik. Ők importőrök és kizárólagos hivatalos forgalmazója a Soft99 termékeknek Európában.

 

Ez a 1,5 év alatt több Európai és Amerikai fórumon néztem utána a terméknek, kérdeztem, beszélgettem felhasználókkal és maga márka óriási megbecsülésének örvend az egész világon

A Soft99 az autóipari kozmetikai ipar egyik legismertebb globális márkája. Legendás japán márka, amely több mint 60 éve szerez rajongókat az egész világon. Mi a márka Magyarországi népszerűsítését és a régió piaci részesedésének növelését tűztük ki célul. 

A termékek minősége megkérdőjelezhetetlen, és állítom, hogy ár - érték arányban a FUSSO COAT 12M ma kapható legjobb szintetikus viasz. 

Küldetésünk, hogy növeljük a fogyasztók tudatosságát, célunk, hogy ügyfeleink folyamatosan használják ezeket a legmagasabb minőségű, modern és mindenekelőtt környezetbarát autókozmetikumokat.

Azt kívánjuk, hogy a termékeket használva a végeredmény során büszkeséget és elégedettséget érezzenek a márkával való kapcsolatban.