INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 Ft.- feletti vásárlás esetén (FOXPOST csomagautomatába)

Üdvözöljük a Primatec hírek világában! Ezen a platformon különleges betekintést engedünk a Primatec System Kft. mindennapjaiba.

Automechanika Frankfurt

primatec system Kft
2018.10.18 14:26

Az FRESCURA vállalat meghívására részt vettünk az Frankfurti Automechanika 25-ik kiállításán.

Automechanika Frankfurt, az autóipar számára megrendezett egyik, legnagyobb nemzetközi szakkiállítás a világon. 170 orszából érkeznek kiállítók, és több tízezer látogató érkezik ezen a héten Frankfurtba. 

Vállalatunk meghívást kapott a cég tulajdonosától és ügyvezetőjétől ANDREA FRESCURA Úrtól a kiállításra, melyet örömmel elfogadtunk.

Az anyavállalat bemutatta az új innovatív autómosási és ápolási ágazat újításait, amelyek új NANOTECHNOLÓGIÁN alapuló tisztító és ápolószereket jeletették amelyek célja a termelékenység, a minőség és a felhasználói élmény fokozása.

 

 

    

Az Olasz cég bemutatta Frankfurtban egy új pH semleges keréktárcsa tisztítót az OXY - t, valamit a legújabb NANO technológiával rendelkező polimer aktívhabját a POLYLUX - ot.  

A FRESCURA olyan polírozó nano-polimer alapú termékeket fejlesztett ki, amelyek a járművek külső felületén található mikro-pórusok betöltésével növelik és javítják a kezelt autók végső megjelenését. Az autó gyakorlatilag csepp és foltmentesen szárad, mentes a mikrogyöngyöktől.