INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 Ft.- feletti vásárlás esetén (FOXPOST csomagautomatába)

Szeretnénk meghálálni, hogy minket választasz

Tudjuk, hogy az internetet böngészve miközben a webshopok választékát nézegeted, benned van a félsz, hogy a termék amit kinéztél, megfelel - e majd az elvárásaidnak. 

Tartasz tőle, hogy időben megkapod - e a kiválasztott terméket, lesz - e raktáron, ha kérdésed, vagy problémád van a rendeléseddel vagy a termék felhasználásával kapcsolatban, tudnak - e neked  segíteni. 

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a fent felmerülő kérdéseid közül egyikre se legyen panaszod.

A webodalunkon található termékeket mielőtt értékesíteni kezdjük, a saját autókozmetikai stúdiónkban professzionális felhasználás közben teszteltük. Ha látod a webshop - ban, abban is biztos lehetsz, hogy azt mi magunk is folyamatosan használjuk. Ez biztosíték arra, hogy csak olyan termékeket adunk a Te kezedbe, melyek az általunk felállított elég szigorú követelményeknek megfelelnek. 

Ha a terméket kosárba tudod tenni, az nagy valószínűséggel van raktáron. Nem irogatunk neked és nem hivogatunk feleslegesen, nem ajánlunk egy készelthiányos termék helyett másikat. Azt fogjuk küldeni amit rendeltél. 

Szeretnénk megköszönni, hogy adsz nekünk egy lehetőséget, ezért az első vásárlásod alkalmával a megrendelt termékek mellé küldünk egy kis ajándékot (de ez legyen meglepetés). Hidd el, örülni fogsz neki!