INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGTERMÉKEKRE OKTÓBERBEN

POLYTOP Neox® Glaze PRO kerámia bevonat 50 ml 3 év tartóssággal
POLYTOP Neox® Glaze PRO kerámia bevonat 50 ml 3 év tartóssággal
36 700 Ft (28 898 Ft+Áfa)

POLYTOP Neox® Glaze PRO kerámia bevonat 50 ml 3 év tartóssággal

A Neox Glaze - ben lévő poliszilazánok polimer mátrixként reaktív és állandó kapcsolatot képeznek a festékfelülettel. A fényezés mikroszkopikus egyenetlenségeit lezárják, és egy könnyen tisztítható és rendkívül szennyeződéstaszító, kemény védőréteg jön létre. A festékfelület fényessége, színmélysége, simasága és hidrofóbsága jelentősen megnő. A festék védve van a környezeti hatásoktól és az oxidáció, a só, a savak, a rovarok és a rozsdafilm okozta károsodásoktól is. A bevonat tartósság, 3 év cca 30 000 Km. 

Garantált kedvezmény
5 % garantált kedvezmény amit 10 000 Ft felett azonnal jóváírjuk!
Márka
POLYTOP
Kategória
Polírozás-Festékvédelem-Kerámia bevonat
Várható szállítás
2022.10.05
Kiszerelés
50 ml
Központi raktáron
36 700 Ft (28 898 Ft+Áfa)
Egységár: 734 000 Ft/Liter (577 953 Ft/Liter+Áfa)
A megrendelés után ezt az összeget írjuk jóvá a számládon:: 1 444 Ft
Részletek

POLYTOP Neox® Glaze kerámia bevonat polimer mátrixként a bennük található poliszilazánoknak köszönhetően reaktív és tartós kötést képeznek a festékfelülettel. A festék mikroszkopikus egyenetlenségeit lezárják, és egy könnyen tisztítható és rendkívül szennyeződéstaszító, kemény védőréteget hoz létre. A festékfelület fényessége, színmélysége, simasága és hidrofóbsága jelentősen javul. A festék védve van a környezeti hatásoktól és az oxidáció, a só, a savak, a rovarok és a szállórozsda okozta károsodásától is. A matt lakkon homogén, félfényes felület jön létre.  A bevonat tartósság, 3 év cca 30 000 Km. 

Jellemzők:

  • Könnyen felvihető és letörölhető formula
  • reaktív felületi vegyület
  • rétegezhető
  • szennyeződéstaszító
  • Élettartam 5 csillagból 5 (30 000 km) futásteljesítmény)
  • Nedves vízszerű megjelenés

1. Győződjön meg arról, hogy a festék készen áll a bevonat applikálására, valamint a polírozás utáni szennyeződésektől és maradékoktól mentes.
2. Helyezzen egy Neox Rags applikátor kendőt a Neox Applikátor köré anélkül, hogy gyűrődne. A kendő első használatakor kb. 20-30 csepp a felhordó kendőre. A következő alkalmazásokhoz adjon hozzá egy kicsit kevesebbet, kb. 10-15 csepp egyenletesen a felhordó kendőre.
Miután kb. 3 panel, használjon új felhordó kendőt. Azonnal cserélje ki, ha a ruha piszkos.
4. Egyenletesen terítse el a Neox Glaze-t a festékfelületen. Ügyeljen arra, hogy a felület teljesen nedves legyen. A nagyobb paneleket szakaszosan kezelje (max. fél elem).
5. A Neox Glaze-t a felhordás után azonnal (max. 2 perc) töröljük le két kiváló minőségű, rövid szőrű mikroszálas kendővel (Polytop Microfiber Cloth Premium) – dolgozzuk fel a felületet kívülről befelé. Rendszeresen cserélje a kendő oldalát.

Adatok
Cikkszám
15000050
Tömeg
100 g/db
Vélemények erről a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!