INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 Ft.- feletti vásárlás esetén (FOXPOST csomagautomatába)

HP FOAM SYSTEM - HABOSÍTÓ MODUL ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓKNAK

HP FOAM SYSTEM - HABOSÍTÓ MODUL ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓKNAK
HP FOAM SYSTEM - HABOSÍTÓ MODUL ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓKNAK
HP FOAM SYSTEM - HABOSÍTÓ MODUL ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓKNAK
HP FOAM SYSTEM - HABOSÍTÓ MODUL ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓKNAK

Az első megrendelésedből 1000 forintot levonunk és minden további vásárlásodból 5%-ot jóváírunk, ha most csatlakozol hozzánk. Ha minket választasz az első vásárláshoz járó ajándék és a hűségprogramon felül minden hónapban megtartott nyereményjátékkal köszönjük meg, amin te is egyszerűen részt vehetsz.  Te rendelsz és mi kisorolunk minden hónapban egy szerencsést aki visszanyeri a vásárlása teljes összegét.  • A rendelésed 1 -3 nap múlva átveheted az általad megadott címen, vagy csomagautómatában,  fizethetsz készpénzben vagy bankkártyával vagy előre utalással. 

  • Minden hónapban visszanyeri valaki a megrendelése árát. Ha most küldöd el a rendelésed, akkor a következő hónap elején lehet, hogy a te nevedet sorsoljuk ki.

  • Ha most nincs időd befejezni a rendelést, add a termékeket a kedvenceidhez és rendeld meg később az oldalon lévő kis szív ikonra kattintva. Rendelésedet leadhatod telefonon is.

Hívd a 06 20 808 3231 telefonszámot ha segítségre van szükséged.

(Hétköznap 09.00 - 17.00 - ig) 

Garantált kedvezmény
5 % garantált kedvezmény amit 10 000 Ft felett azonnal jóváírjuk!
Márka
PRIMATEC
Kategória
Habosító modul
Részletek

A  PRIMATEC SYSTEM által gyártott HP FOAM SYSTEM habosító berendezés egy önkiszolgáló autómosó helyiségekben történő habosításra tervezett berendezés. A HP FOAM SYSTEM egy teljesen önálló egység, elkerülve ezzel a már meglévő rendszerekkel történő integrációt.

A hab előállítását  nagynyomású víz, és vegyszer megfelelő arányú keverésével érjük el.

A gép belsejében találhatóak (boxok számától függően) magasnyomású szivattyúk és beépített dózispumpák. A magasnyomású szivattyúk segítségével 40 - 70 BAR nyomást állítunk elő és a dózispumpák segítségével vegyszert adagolunk a vízhez. A megfelelő konzisztenciájú hab minőségét a víznyomás szabályozásához használt byPass szelepek és a dózispumpák adagolásának a beállításával érjük el.  

A berendezésnek alap tartozéka egy fagyvédelmi rendszer, mely téli időszakban folyamatosan minimális mennyiségű vizet enged át a rendszeren, ezzel megakadályozza, hogy a víz befagyjon.

A HP FOAM SYSTEM belsejében találjuk az elektromos egységet, melyet fémpénzek vagy fém zsetonok elfogadására alkalmas PLC – vel vezérelt, külső érmefogadó működtet. 

Berendezés alap felszereltségéhez tartoznak a habosító szárak, a fagyvédelmi pisztolymarkolatok, a habosító fejek és a tömlők.

A berendezésnek nem alap tartozéka a forgókarok és a lándzsatartók.

Adatok
Cikkszám
HP01
Vélemények erről a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!