Új jelszó kérése
Kategóriák
Blog

Legújabb blogbejegyzések

 

Az autómosód megkapná a 3 Michelin csillagot!

primatec I autóápolás | 2017. 01. 17:08 |

 

Búcsút inthetünk a tiszta víznek??

primatec I autóápolás ' 2014-02-11 17:08:38 

Autóápolás télen! Hogyan mosd - vagy hol mosasd az autódat télen?

Összes bejegyzés megtekintése >>

Friss hírek:

RAPIDET

Új tisztítószer extrém szennyeződésekre 

Rendkívül hatékony alkalikus szuperkoncentrált kétkomponensű tisztítószer, ajánlott minden olyan esetben, ahol a maximális tisztító hatásra van szükség.

 

PTC 4420 

Új generációs mikroszemcsés porsampon. 

Erőteljes porsampon önkiszolgáló autómosókhoz, friss illattal. Legjobb mosóhatást érheti el anélkül, hogy habkefét használna.


Szerviz 

Új szolgáltatás 

A primatec szakemberei a lehető leggyorsabban reagálnak ügyfeleink hívásaira bárhol az országban. 

Látogató számláló
0
0
2
0
2
8
8

INNOVÁCIÓ KUTATÁSFEJLESZTÉS HATÉKONYSÁG

A VÁLLALAT, INNOVÁCIÓ KUTATÁS FEJLESZTÉS HATÉKONYSÁG

 

Olaszországban a Frescura márka történelmet írt autóápolási termékek gyártása és értékesítése terén több mint ötven éve. Termékpalettánk fejlődése az innováció és a minőség folyamatosan követte időnként meg is előzte az autós világ szükségleteit és igényeit így nagy sikert arat az ágazatban. Termékeinket nagy sikerrel értékesítjük az Olasz piacon, és sikeresen exportáljuk a legfontosabb külföldi piacokra! Így a Frescura márka szilárd pont és szakértő az autós ágazatban. Az elmúlt években befektetéseinkkel maximálisan elköteleztük magunkat az innováció irányába, az új termékek fejlesztése területén. Ezek azok az alapok, amelyek fenntartása és megerősítése vezetés feladata a ma és a holnap. A környezet tisztelete benne van a márkában. Évtizedek óta tartó a kutatásaink és a termelés - gyártás a minimálisra csökkentik a termékeink környezetre gyakorolt hatásait! Mindig is úgy gondoltuk, hogy a kémia és a környezet járhat közös utat és hogy ez lehetséges a katalógusunkban szereplő termékek a bizonyíték! Kombináltuk a maximális tisztító erőt a környezet tiszteletével, ez része a küldetésünknek, amire büszkék vagyunk. Laborjainkban a kutatást és a vizsgálatokat magasan képzett vegyészek, a legfejlettebb project menedzsment végzi, biztosítva a termék portfólió folyamatos fejlődését, és a legszigorúbban ellenőrzött alapanyagokból késztermékeket fejlesztenek ki.

 

Vissza >> 

Webáruház készítés