INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 Ft.- feletti vásárlás esetén (FOXPOST csomagautomatába)

Üdvözöljük a Primatec hírek világában! Ezen a platformon különleges betekintést engedünk a Primatec System Kft. mindennapjaiba.

2019. AUTOPROMOTEC Bologna Olaszország

primatec system Kft
2019.06.06 15:28
2019. AUTOPROMOTEC Bologna Olaszország

Az FRESCURA vállalat meghívására 2019 - es évben részt vettünk az Olaszországban megrendezésre kerülő AUTOPROMOTEC Autóipari kiállításon. 

 

Az Autopromotec egy nemzetközi autóipari kiállítás mely kétévente kerül megrendezésre.

Valójában 1 676 vállalat választotta a rendezvényt, hogy bemutassa termékeiket és szolgáltatásaikat, ez a résztvevő vállalatok számának 4,4% -os növekedését jelenti az előző kiállításhoz képest. A külföldi vállalatok kiállítói a összes kiállító 43% -át tették ki, és összesen 53 ország képviseltette magát. 

A 17 kiállító terem és az 5 szabadtéri terület összesen 162 000 m 2 kiállítási területtel rendelkező rendezvénye 119.108 profi üzemeltetőt vonzott, ami 4,85% -kal nőtt 2017-hez képest.

A FRESCURA és mi szempontunkból a legnagyobb előrelépést a környezetvédelem és a FRESCURA ZERO IMPACT termékcsalád bevezetése jelenti, melyet Bolognában mutattunk be. 

ZERO IMPACT termékek megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak. Professzionális autóipari tisztítószerek melyet a Frescura fejlesztett és gyárt. Garantálja a környezet fenntarthatóságának magas színvonalát és környezet védelme mellett a legjobb tisztítási eredményeket garantálják. 

 

 

A vonalon lévő összes termék a következő jellemzőkkel rendelkezik:

  • teljesen biológiailag lebonthatók.
  • 95% -nál kisebb kritikus hígítási térfogat (CDV) *
  • természetes eredetű felületaktív anyagokat tartalmaznak
  • természetes eredetű szekvenáló és komplexképző szerek felhasználásával készülnek
  • az IFRA szabványoknak megfelelő illatanyagokkal készülnek
  • lehetővé teszi a teljes tisztítást, és kompatibilisek minden tisztítási rendszerrel