INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 Ft.- feletti vásárlás esetén (FOXPOST csomagautomatába)

BLACK FRIDAY 2022


Hamarosan itt a BLACK FRIDAY. Limitált termékek, limitált mennyiégben, hatalmas kedvezménnyel, amire most előzetesen feliratkozhatsz. 

Az idei BLACK FRIDAY kicsit más lesz, mint amit eddig tőlünk megszoktatok.

Ami nem lesz

  • Egy hetes akciók – BLACK WEEK és társai
  • Csekély 10 – 20 százalékos kedvezmény - amit amúgy is ebész évben megkapnál :) 
  • Amig a készlet tart sablon szöveggel

Ami lesz:

  • Hatalmas minimum 30 – 40 százalékos kedvezmények
  • Gyors szállítás
  • Csak a BLACK FRIDAY alatt egyetlen hétvégén (november 25 - 27 - ig)
  • Limitált mennyiség, csak 50 db. Ha a BLACK FRIDAY akcióban szereplő 50 db – os készlet elfogy, a termék ezután csak listaáron lesz elérhető

Az idei BLACK FRIDAY alkalmával limitált mennyiségen lesznek elérhetőek a webshop - ban található termékeink nagy része. Azaz, az akciót nem csak időhöz, hanem mennyiséghez is közöttük. POLYTOP és PRIMATEC termékek esetében ez a szám 50 db. Ha a BLACK FRIDAY akcióban szereplő 50 db - os készlet elfogy, a termék ezután csak listaáron lesz elérhető.   

Ezért neked - amennyiben feliratkozol az értesítőre - már a BLACK FRIDAY elején ki fogom küldeni emailben a teljes BLACK FRIDAY akció linkjét, mely termékek lesznek limitált mennyiségben elérhetőek, és mielőtt a nagyközönség lecsapna rá, neked - ha feliratkozol - lehetőséged lesz elsők között lecsapni az akciós termékekre. 

Miről is van szó? Ki fog menni a LINK és az értesítő e-mailben, a BLACK FIDAY előtti este az összes vevőnknek aki az email listánkban szerepel. Vagyis mindenkinek. Vigyázz ez több ezer emailt jelent. Viszont most egy valamit megtehetsz. Iratkozz fel az értesítőre, add meg a nevedet és az emial címedet és már a BLACK FIDAY előtt 21 - én hérfőn küldöm a teljes akciós listát és le is tudod adni a rendelésedet a többiek előtt. Így nem fogsz lemaradni és tuti benne leszel az első 50 vásárlóba akik akciós áron juthatnak a termékekhez.

Találkozunk november 25 - én.