Új jelszó kérése
 

Adatvédelmi nyilatkozat

Cégünk tiszteletben tartja, hogy minden egyén számára biztosítva legyen, az alapvető szabadsághoz való jog, különösen a magánélethez való jog, a személyes adatainak feldolgozása során. (adatvédelem)

A szabályzat kialakítása alkalmával különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, valamint a 1995. évi CXIX. törvény a Direktmarketingről rendelkezéseit.
Szeretnénk tájékoztatni minden kedves ügyfelünket, hogy regisztráció során megadott személyes adatait cégünk az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően kizárólag az áruszállítási tevékenységhez, ajánlatok, akciók elküldéséhez tárolja, kezeli és használja fel. Az adatgyűjtés célja, szolgáltatatásaink optimalizálása, a felhasználók azonosítása.
Az adatszolgáltatás minden kedves ügyfelünk részére önkéntes. Amennyiben cégünk az adatait más célja kívánja felhasználni, erről a felhasználót értesítjük lehetőséget kínálva ezzel a felhasználó számára, hogy ezt megtiltsa.
Cégünk az regisztráció során birtokunkba jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat.
A regisztrációkor megadott e-mail címeket kizárólag a cégünkkel kapcsolatos tájékozató-anyagok eljuttatására használjuk, melyet a vásárlók regisztrációjukkal elfogadtak.
A regisztráció során megadott személyes adatait kizárólag cégünk munkatársai ismerik és kezelik, az adatok tárolásának időtartama felhasználóval fennálló partneri kapcsolat idejére terjed ki. Ez időszak végeztével megadott adatok törlésre kerülnek.
A felhasználókat kizárólagos felelősség terheli a felhasználónevük és jelszavuk használatáért, ideértve az azonosító és a jelszó használatával összefüggő valamennyi tevékenységért ezért azt kérjük harmadik fél előtt titokban tartani.
Minden regisztrált felhasználónak jogában áll, hogy megtagadja vagy megtiltsa adatainak vevőlistán való szerepeltetését, annak felhasználását. Ha ilyen szándéka van, kérje adatainak törlését. Az adatkezelő köteles írásban tájékoztatni az érintettet kérésének teljesítéséről
Webáruház készítés