Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Általános Szerződési feltételek

1.1. Eltérő írásos megállapodás hiányában az értékesítés az alábbiakban meghatározottak szerint történik. Eltérő feltételek csak írásos formában rögzíthetőek. A megrendeléseket a PRIMATEC SYSTEM Kft. Kereskedelmi Iroda részére kérjük küldeni, telefonon a + 36 20 234 8404, e-mailben: ugyfelszolgalat@primatec.hu elérhetőségek bármelyikén, illetve a www.primatec.hu oldalon található web áruházunkon keresztül.
 
2. Árak
2.1. Áraink a szállítás napján érvényesek, az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Áraink Bruttó árak és tartalmazzák a teljesítés helyére történő szállítást, minimum nettó 25 000 Ft értékű megrendelések esetén. Eltérő írásos megállapodás hiányában - nettó 10 000 Ft alatti megrendelés esetén a rendelések házhoz szállításáért 1 500 Ft, nettó 10 000 és 25 000 Ft közötti megrendelések esetén 2 625 Ft fuvarköltséget számolunk fel a termékek súlyára való tekintettel. Nettó 25 000 Ft és azt meghaladó megrendeléseket térítés nélkül a megrendelő által megadott szállítási címre teljesítjük.
 
3. Szállítási feltételek:
3.1. A szállítási határidő - eltérő írásos megállapodás hiányában - 3- 5 munkanap (a termék mennyiségétől és fajtájától függően). Az elszállítás pontos idejét a megrendelés visszaigazolása tartalmazza.
3.2. A kockázat a vevő által a rendelésben megjelölt helyen száll át a vevőre.
3.3. PRIMATEC SYSTEM Kft fenntartja magának a jogot a rendelés visszaigazolás módosítására, a szállítási határidő előtti 24 óráig.
3.4. Megrendeléseket csak a készlet erejéig fogadjuk el.
 
4. Csomagolás és címkézés
4.1. Termékeinket megfelelő csomagolással látjuk el, ami biztosítja a szállítás alatti sérülések elleni védelmet.
4.2. A termékeket a magyar szabványok és előírások szerinti címkével látjuk el. A termékek biztonsági adatlapjai kereskedelmi irodánkban, illetve a www.primatec.hu oldalon elérhetőek.Az adatlapok letöltéséhez regisztráció szükséges, mely után a függőleges menüpontokban láthatóvá válik a "Biztonsági adatlapok" fül. 
4.3. Termékeinket csak eredeti változatlan csomagolásban szabad tárolni és felhasználni.
 
5. Reklamáció
5.1. Az áru mennyiségét az átvevőnek és a szállítmányozónak is ellenőriznie kell. Minden hiányt, fölösleget és kárt a szállítólevélre az átvételkor fel kell jegyezni és alá kell írni mindkét fél által. Minőségi reklamációt abban az esetben áll módunkban elfogadni, ha arról jegyzőkönyv készül a szállítás után maximum 3 napon belül. Mindennemű visszatérítés jóváírással történik.
 
6. Fizetési feltételek
6.1. A Megrendelés kiegyenlítése – egyéb eltérő írásos megállapodás hiányában - az áru átvételekor készpénzben történik.
6.2. Egyéb ettől eltérő fizetési kondíciókat a felek külön megállapodásban rögzítik.
6.3. Az áru PRIMATEC SYSTEM Kft. tulajdonában marad a vételár teljes kiegyenlítéséig.
 
 
7. Göngyöleg visszaszállítás
7.1. Az üres göngyölegek visszaszállítását a megrendelő kérésére a legközelebbi esedékes rendelés és áruszállítás alkalmával tudjuk biztosítani

ZviZZer polishing system a primatec választékában 

A ZviZZer  az egyik meghatározó polírozótermékeket és szivacsokat gyártó Német márka[...]

2019. AUTOPROMOTEC Bologna Olaszország

2019. 05. 22 - 26 között részt vettünk az Olaszországban megrendezésre kerülő AUTOROMOTEC autóipari kiállításon. 

2018. AUTOMECHANIKA Frankfurt, Németország

2018. 09. 11 - 15 között részt vettünk az idén Frankfurban megrendezésre került AUTOMECHANIKA kiállításon.

SOFT99 a globális Japán márka

A Japán SOFT99 az autókozmetikai ipar egyik legismertebb globális márkája a primatec választékában

Webáruház készítés