Általános Szerződési feltételek

1.1. Eltérő írásos megállapodás hiányában az értékesítés az alábbiakban meghatározottak szerint történik. Eltérő feltételek csak írásos formában rögzíthetőek. A megrendeléseket a PRIMATEC SYSTEM Kft. Kereskedelmi Iroda részére kérjük küldeni, telefonon a + 36 20 234 8404, e-mailben: ugyfelszolgalat@primatec.hu elérhetőségek bármelyikén, illetve a www.primatec.hu oldalon található web áruházunkon keresztül.
 
2. Árak
2.1. Áraink a szállítás napján érvényesek, az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Áraink Bruttó árak és tartalmazzák a teljesítés helyére történő szállítást, minimum nettó 25 000 Ft értékű megrendelések esetén. Eltérő írásos megállapodás hiányában - nettó 10 000 Ft alatti megrendelés esetén a rendelések házhoz szállításáért 1 500 Ft, nettó 10 000 és 25 000 Ft közötti megrendelések esetén 2 625 Ft fuvarköltséget számolunk fel a termékek súlyára való tekintettel. Nettó 25 000 Ft és azt meghaladó megrendeléseket térítés nélkül a megrendelő által megadott szállítási címre teljesítjük.
 
3. Szállítási feltételek:
3.1. A szállítási határidő - eltérő írásos megállapodás hiányában - 3- 5 munkanap (a termék mennyiségétől és fajtájától függően). Az elszállítás pontos idejét a megrendelés visszaigazolása tartalmazza.
3.2. A kockázat a vevő által a rendelésben megjelölt helyen száll át a vevőre.
3.3. PRIMATEC SYSTEM Kft fenntartja magának a jogot a rendelés visszaigazolás módosítására, a szállítási határidő előtti 24 óráig.
3.4. Megrendeléseket csak a készlet erejéig fogadjuk el.
 
4. Csomagolás és címkézés
4.1. Termékeinket megfelelő csomagolással látjuk el, ami biztosítja a szállítás alatti sérülések elleni védelmet.
4.2. A termékeket a magyar szabványok és előírások szerinti címkével látjuk el. A termékek biztonsági adatlapjai kereskedelmi irodánkban, illetve a www.primatec.hu oldalon elérhetőek.Az adatlapok letöltéséhez regisztráció szükséges, mely után a függőleges menüpontokban láthatóvá válik a "Biztonsági adatlapok" fül. 
4.3. Termékeinket csak eredeti változatlan csomagolásban szabad tárolni és felhasználni.
 
5. Reklamáció
5.1. Az áru mennyiségét az átvevőnek és a szállítmányozónak is ellenőriznie kell. Minden hiányt, fölösleget és kárt a szállítólevélre az átvételkor fel kell jegyezni és alá kell írni mindkét fél által. Minőségi reklamációt abban az esetben áll módunkban elfogadni, ha arról jegyzőkönyv készül a szállítás után maximum 3 napon belül. Mindennemű visszatérítés jóváírással történik.
 
6. Fizetési feltételek
6.1. A Megrendelés kiegyenlítése – egyéb eltérő írásos megállapodás hiányában - az áru átvételekor készpénzben történik.
6.2. Egyéb ettől eltérő fizetési kondíciókat a felek külön megállapodásban rögzítik.
6.3. Az áru PRIMATEC SYSTEM Kft. tulajdonában marad a vételár teljes kiegyenlítéséig.
 
 
7. Göngyöleg visszaszállítás
7.1. Az üres göngyölegek visszaszállítását a megrendelő kérésére a legközelebbi esedékes rendelés és áruszállítás alkalmával tudjuk biztosítani

1000 ml - es koncentrátumok a primatec választékában

1000 ml - es termékek a professzionális felhasználóknak, és autórajongóknak otthon a saját céljaikra, kompromisszumok nélkül. 

 

 

ZviZZer polishing system a primatec választékában 

A ZviZZer  az egyik meghatározó polírozótermékeket és szivacsokat gyártó Német márka[...]

 

 

2019. AUTOPROMOTEC Bologna Olaszország

2019. 05. 22 - 26 között részt vettünk az Olaszországban megrendezésre kerülő AUTOROMOTEC autóipari kiállításon. 

 

 

2018. AUTOMECHANIKA Frankfurt, Németország

2018. 09. 11 - 15 között részt vettünk az idén Frankfurban megrendezésre került AUTOMECHANIKA kiállításon.

Webáruház készítés