Minden igényt kielégítő tréningek lelkes amatőröknek és professzionális felhasználóknak. Építettünk egy szuper stúdiót, mely számos kurzusnak ad otthont, egészen az alapoktól a professzionális képzésekig. Ha meg akarod tanulni, hogy hogyan mosd le az autódat, vagy hogyan használd a rotációs vagy excentrikus polírozó gépeket a legjobb helyen jársz. Mindezt elsajátíthatod az általunk szervezett oktatások keretében.

Több szintes tanfolyamot tartunk, mindenkinek a saját igényeinek és képességeinek megfelelően.

  Szakmailag képzett munkatársunk, sokéves tapasztalattal és számos "master coach" oktatással a háta mögött segít a képzésben, a tanulásban és a fejlődésben. Nem szükséges a szakmai előélet és nem szükséges ismerned a sok terméket.

  Megtanítunk mindenre amit tudod kell. Mindezek mellett ha csak hatékonyabban szeretnél dolgozni - akkor van egy tanfolyamunk arra is, ahol többet megtudhat erről.

  Légy' akár lelkes amatőr vagy profi szakember, - detailer várunk minden igényét kielégítő oktatócentrumunkban. 

  Gyere el hozzánk 120 nm - es teljesen felszerelt autókozmetikánkba ahol számos szolgáltatással rengeteg információval várunk.

  Tanulj nálunk, ismerj meg minket. Élvezd a frissítő kávét és a nap végén a kötetlen beszélgetést velünk.

  Következő oktatás időpontja:

  2022.szeptember 17 - BETELT

  2022. szeptember 24 - Vannak szabad helyek

  Ideális azok számára, akik még nem ismerik a gépi polírozást.

  Professzionális tanfolyamunk alkalmával a polírozógépeinket biztonságos, ellenőrzött környezetben próbálhatod ki. Ha már használtál polírozó gépeket, akkor lehetőséged nyílik arra, hogy fejlesszed a készségeidet, gyakorlati tippekkel és tanácsokkal növeld a hatékonyságodat.

   A nagy érdeklődére való tekintettel itt tudsz regisztrálni a havonta megrendezésre kerülő oktatásaink közül bármelyikre.

  Mivel az oktatások kis csoportokban történik - a résztvevők száma maximum 5 főben van meghatározva -  ezért ha nem szeretnél lemaradni, az előzetes regisztrációval biztosíthatod magadnak a helyedet. 


  A regisztráció ingyenes és semmi féle kötelezettéggel nem jár, azt bármikor le tudod mondani. 

  Regisztrációhoz kattints ide
  P