INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGTERMÉKEKRE OKTÓBERBEN. KATTINTS

BLACK FRIDAY 2021

Hamarosan itt a BLACK FRIDAY. Limitált cuccok, limitált mennyiégben, hatalmas kedvezménnyel, amire most előzetesen feliratkozhatsz. 

Ha ezt olvasod bizonyára tagja vagy a Autókozmetika I autóápolás I autómosás - Tippek - trükkök - praktikák nevű zárt csoportunknak. Ezért neked - amennyiben feliratkozol az értesítőre - már a BLACK FRIDAY hét elején hétfőn ki fogom küldeni emailben a teljes BLACK FRIDAY akciót, mely termékek leszenk limitált mennyiségben elérhetőek, és mielőtt a nagyközönség lecsapna rá, neked lehetőséged lesz elsők között lecsapni az akciós termékekre. 

Miről is van szó? Természetesen 2021. 11. 25 - én a BLACK FRIDAY előtti este ki fog menni az értesítő e-mailben az összes vevőnknek aki az email listánkban szerepel. Vagyis mindenkinek. Vigyázz ez több ezer emailt jelent, viszont most egy valamit megtehetsz. Iratkozz fel az értesítőre, add meg a nevedet és az emial címedet és már hétfőn küldöm a teljes akciós listát. Csak a csoporttagoknak, vagyis Neked. Ezzel is megköszönve, hogy tagja vagy a csoportunknak, remélem ez így is marad. Találkozunk november 26 - án.