Nettó 35 000 Ft.- feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes

Az időd vészesen fogy! TELTHÁZ

és kezdődik a POLYTOP OPEN DAY 2.0

Kérdésed van?

+36 20 234 8404

Üdvözöljük a Primatec hírek világában! Ezen a platformon különleges betekintést engedünk a Primatec System Kft. mindennapjaiba.

ZviZZer polishing system a primatec választékában

Bányai Zoltán
2019.06.06 15:17

A ZviZZer  mindenek előtt egy olyan rendszer, amelynek célja a polírozási feladat leegyszerűsítése és a felhasználói hibák elkerülése a párnák, mikroszálas termékek és polírozótermékek közös szinkódja ( piros / narancs / sárga / zöld ) segítségével. 
ZviZZer kombináció (pad / polish) tökéletesen kompatibilisek egymással, így a lehető legjobb eredményt érheti el, akár intenzív korrekció, akár könnyű korrekció, akár akár befejező korrekció a cél [...]

 

   

A ZviZZer  az egyik legmeghatározóbb polírozó és polírozó szivacsokat gyártó európai márka. A párnák és a polírozó vegyületek minősége kiváló. 

A modern, vízalapú ZviZZer POLISHING SYSTEM - et a festékspecifikus alkalmazások széles körére tervezték.

Az összehangolt polírozó szivacsokkal és a különböző csiszolási tulajdonságokkal (durva, közepes, finom és ultrafinom) kombinálva optimális eredményeket érhet el minden kereskedelmi forgalomban kapható festéknél

Az emulzióban az új alumínium-oxid csiszolószemcsék pontos mennyisége és homogén mérete a hagyományos polírozáshoz képest sokkal kiválóbb eredményhez vezet. Az alkalmazása során a polírozógép könnyű vezetésével, a polírozás gyors megmunkálásával és „megszakításával” szinte nincs porképződés és a polír maradványok rendkívül egyszerűen könnyen és gyorsan eltávolíthatók a festék felületéről. 


Minden ZviZZer padot és terméket Németországban terveztek és gyártanak és kompatibilisek a Polírozás világában ismert összes márkával.

 

 

A termékeket ide kattintva tudod megnézni a webshopban.