ZviZZer PROFESSIONAL KIT 145 / 25 cm - es PAD - okkal DA (EXCENTERES GÉPHEZ)

-5%
ZviZZer PROFESSIONAL KIT 145 / 25 cm - es PAD - okkal DA (EXCENTERES GÉPHEZ)

Komplett polírozó csomag professzionális felhasználáshoz.  Ebben a csomagban minden benne van ahhoz, hogy tökéletesen elvégezhesd a fényezés (lakkfelület korrekcióját) és a végén egy bevonattal ellátva még adj neki egy 6 hónapos védelmet akár a ZviZZer ULTRAFINE CUT termékét használva akár a ZviZZer Sio2 tartalmú SRAY COAT - ját használva. 

 

Felhasználás :
Polírozás
37 323 Ft+Áfa = 47 400 Ft
Akció: 35 354 Ft+Áfa = 44 900 Ft
Kezdete: 2020.06.09   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Komplett polírozó csomag professzionális felhasználáshoz.  Ebben a csomagban minden benne van ahhoz, hogy tökéletesen elvégezhesd a fényezés (lakkfelület korrekcióját) és a végén egy bevonattal ellátva még adj neki egy 6 hónapos védelmet akár a ZviZZer ULTRAFINE CUT termékét használva akár a ZviZZer Sio2 tartalmú spay coat - ját használva. 

 

A csomag tartalma:

 • HC4000 250 ml HEAVY CUT

  Durva szemcsés, modern csiszoló és polírozó termék az erősen viharvert festékek gyors megmunkálásához. A nagyon homogén csiszolószemcsék miatt ez a termék gyors és magas csiszolási teljesítményt biztosít a karcolások és a csiszolási jelek megbízható eltávolításához a P1500 szemcseméretétől. Használható a friss és gyógyítható festékek. Szilikon és oldószermentes.

 • MC3000 250 ml MEDUIM CUTEgylépéses csiszolás / fényesítő polírozás a finom karcolások és csiszálsi nyomok eltávolítására a P3000 szemcsékből egy műveletben hologram mentesen! A finom csiszolóanyagban levő egyedi csiszolószemcsék olyan finomra örlődnek, hogy az erős csiszolási teljesítmény ellenére csupán egy lépésben tökéletes festékfelületet érjen el. Szilikon és oldószermentes. Az MC 3000 teljesen alkalmas minden kereskedelmi forgalomban kapható festékrendszerre, beleértve a karcálló festékeket is.
 • FC2000 250 ml FINE CUT 

  A hologramok hatékony eltávolítására szolgáló termék. A legújabb generációs intelligens, öncsiszoló alumínium-oxid csiszolószemcsék 100% -os hologrammentes festékfelületet biztosítanak. Oldószerektől és szilikontól mentes - tisztán víz alapú. 

 • UFC1000 250 ml ULTRA FINE CUTA csíkmentes polírozó és tömítőanyag hatékonyan eltávolítja a legjobb mikro-karcolásokat a tökéletes, mélyfényű bevonat érdekében, amely rendkívül tartós festékvédelmet biztosít. A legmodernebb alumínium-oxid mikro-csiszolószemcsék 100% -os festékfelületet biztosítanak. A tartalmazott kerámia bevonat emulziót tömít és hónapokig védi a festéket. 

 • SPRAY COAT 250 ml 

  A ZviZZer SPRAY COAT egy speciálisan kifejlesztett hosszú távú szilikonmentes spray-bevonat minden külső felületre, például festékekre, műanyagokra és üvegre, amelyeket a járműveken, lakókocsikban és jachtokon. A ZviZZer SPRAY COAT könnyen és gyorsan alkalmazható, kiváló eredményeket és magas hidrofób hatást biztosít. A ZviZZer SPRAY COAT elmélyíti a felület fényét és színmélységét. A ZviZZer SPRAY COAT felhasználható olyan járművek karbantartása utáni karbantartására is, amelyek már fel vannak szigetelve a felületvédő rendszerünkkel. Így meghosszabbítja a bevonat élettartamát. Több rétegben is alkalmazható.

 • "TRAPÉZ" polírozó korong DA (excenteres) polírozó gépekhez HC 4000 HEAVY CUT pasztához 1 db
 • "TRAPÉZ" polírozó korong DA (excenteres) polírozó gépekhez MC 3000 MEDIUM CUT pasztához 1 db
 • "TRAPÉZ" polírozó korong DA (excenteres) polírozó gépekhez FC 3000 FINE CUT pasztához 1 db
 • "TRAPÉZ" polírozó korong DA (excenteres) polírozó gépekhez UC 1000 ULTRAFINE CUT pasztához 1 db
 • Mikroszálas törlőkendő BLACK 1 db 

 

* A ZviZzer UCF1000 és a ZviZZer SPARY COAT - ot ne használd egyszerre Válaszd ki a kettő közül melyik terméket szeretnéd a végén bevonatként használni! 

 

 

Adatok
Cikkszám
ZVDAK145-20
Tömeg
2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

1000 ml - es koncentrátumok a primatec választékában

1000 ml - es termékek a professzionális felhasználóknak, és autórajongóknak otthon a saját céljaikra, kompromisszumok nélkül. 

 

 

ZviZZer polishing system a primatec választékában 

A ZviZZer  az egyik meghatározó polírozótermékeket és szivacsokat gyártó Német márka[...]

 

 

2019. AUTOPROMOTEC Bologna Olaszország

2019. 05. 22 - 26 között részt vettünk az Olaszországban megrendezésre kerülő AUTOROMOTEC autóipari kiállításon. 

 

 

2018. AUTOMECHANIKA Frankfurt, Németország

2018. 09. 11 - 15 között részt vettünk az idén Frankfurban megrendezésre került AUTOMECHANIKA kiállításon.

Webáruház készítés